Mieszarki spiralne 40-50 kg

Mieszarka spiralna 40 kg

Profesjonalne mieszarki spiralne ze stałą dzieżą, idealne do wyrabiania ciasta na pizze czy ciasta chlebowego.

Mieszarki spiralne 80 - 200 kg

Mieszarka spiralna 80 kg

Pięć modeli solidnych mieszarek spiralnych o stałej dzieży. Maszyny wyposażone w dwa niezależne napędy do dzieży i do narzędzia. 

Cykl pracy ręczny, półautomatyczny ( 1 TIMER ) lub automatyczny ( 2 TIMER ) jest łatwy do kontrolowania dzięki wbudowanym dwóm regulatorom czasowym oraz dwóm szybkościom pracy: pierwsza niższa szybkość i odwrotny kierunek obrotów dla łatwiejszego wstępnego mieszania i druga wyższa szybkość ze standardowym kierunkiem obrotów.

Mieszarki spiralne wyposażone koła jezdne z systemem blokowania.

DANE TECHNICZNE

Model

Pojemnośc

ciasta [kg]

Pojemnośc

mąki [kg]

Moc

[kW]

Wymiary

[cm]

Waga

[kg]

SPD80 80 50/55 5,2 + 0,55 75x120x150 540
SPD100 100 60/70 5,9 + 0,55 75x120x150 560
SPD120 120 70/80 5,9 +1,1 88x125x157 580
SPD160 160 100/110 7,8 +1,1 98x135x167 620
SPD200 200 125 8,5 +1,1 98x145x167 640

Mieszarki spiralne 60 kg

Mieszarka spiralna 60 kg

Profesjonalne mieszarki spiralne ze stałą dzieżą, idealne do wyrabiania ciasta na pizze czy chlebowego.

Odpowiednio dobrane przekładnie zapewniają stabilną pracę nawet z twardym ciastem.

Mieszarki spiralne dostępne są z jedną lub dwoma prędkościami pracy. Wszystkie części mające kontakt z ciastem wykonane są ze stali nierdzewnej.

Mieszarki spełniają normy higieniczne i BHP.

DANE TECHNICZNE

Model SP60
Pojemność ciasta [ kg ] 60
Pojemność dzieży [ l ] 90
Moc [ kW ] 4 + 0,37
Wymiary [ cm ] 115x65x110
Waga [ kg ] 430