Imperia Professional Restaurant Manual
Imperia Professional Restaurant manual to profesjonalna maszyna do przygotowywania makaronu walcowanego w restauracji, barze czy firmie cateringowej.
Wykonanie ze stali nierdzewnej, ręczny napęd oraz zastosowanie wysokiej jakości materiałów i podzespołów zapewnia długotrwałe, niezawodne użytkowanie.
Przygotowanie świeżych płatów ciasta na lasagne czy stosując opcjonalne kasety tnące makaron Simplex Restaurant ( tagliatelle, fettuccine, papardelle, spaghetti i.t.d. ) jest łatwe i szybkie.
Niezawodny i precyzyjny mechanizm regulacji rozstawu walców pozwala uzyskać 10 różnych grubości wstęgi w zakresie od 0 do 5 mm dzięki temu możliwe jest też przygotowanie ciasta na pierogi czy walcowanie marcepanu w cukierniach.
Dane techniczne
Imperia Professional Manual | |
Wymiary | 30x22x25 cm |
Waga | 8,8 kg |
Regulacja grubości | 0 - 5 mm |
Szerokość wstęgi | 210 mm |
Wydajność max | 12 kh/h |
Kasety tnące Simplex Restaurant