Imperia Professional Restaurant Manual

 

Maszyna do makaronu Professional Restaurant Manual

   Imperia Professional Restaurant manual to profesjonalna maszyna do przygotowywania makaronu walcowanego w restauracji, barze czy firmie cateringowej.

Wykonanie ze stali nierdzewnej, ręczny napęd oraz zastosowanie wysokiej jakości materiałów i podzespołów zapewnia długotrwałe, niezawodne użytkowanie. 

   Przygotowanie świeżych płatów ciasta na lasagne czy stosując opcjonalne kasety tnące makaron Simplex Restaurant ( tagliatelle, fettuccine, papardelle, spaghetti i.t.d. ) jest łatwe i szybkie.
Niezawodny i precyzyjny mechanizm regulacji rozstawu walców pozwala uzyskać 10 różnych grubości wstęgi w zakresie od 0 do 5 mm dzięki temu możliwe jest też przygotowanie ciasta na pierogi czy walcowanie marcepanu w cukierniach.

 

Dane techniczne

Imperia Professional Manual
Wymiary 30x22x25 cm
Waga 8,8 kg
Regulacja grubości 0 - 5 mm
Szerokość wstęgi 210 mm
Wydajność max 12 kh/h

 

 

Kasety tnące Simplex Restaurant