Laminarki do wstęgi ciasta.

Laminarka wstęgi ciasta A540

Laminarka wstęgi ciasta umożliwia uplastycznienie ciasta i wykonanie z niego wstęgi o grubości 5 mm

Laminarki produkowane są na szerokości wstegi 250, 500, 540 lub 600 mm. Wstęga podawana jest transporterem w pobliże wlotu następnej maszyny w ciągu technologicznym np: formierki uszek ( cappelletti ), ravioli czy pierożków. Maszyna wyposażona jest w fotokomórkę sterującą falownikiem co zapewnia bezobsługowe podawanie wstęgi z laminarki bez konieczności nadzoru ze strony pracownika.

DANE TECHNICZNE

Typ Szerokość wyrabianej wstęgi

[mm]

Grubość wstęgi

[mm]

Wymiary

[cm]

Moc 

[kW]

Waga

[kg]

A250 250 5 155x110xh170 4,1 900
A500 500 5 180x110xh170 5,1 1200
A540 540 5 184x110xh170 5,1 1250
A600 600 5  190x110xh170  5,1 1300