Maszyna do makaronu typ P12
Maszyna przeznaczona do wyrabiania ciasta i tłoczenia makaronu z dowolnego typu mąki makaronowej w tym z semoliny; maszyna dedykowana do produkcji makaronu krótkiego i wstęgi z ciasta.
Zastosowanie do średniej wielkości produkcji w restauracjach, hotelach, pizzeriach, gastronomii i sklepach ze świeżym makaronem.
Wszystkie części mające styczność z ciastem oraz cała konstrukcja wykonane ze stali nierdzewnej. Mieszadło i ślimak łatwo demontowalne do czyszczenia. Na wyposażeniu wentylator, automatyczny obcinacz z kompletem noży. Szeroki wybór matryc na różne wzory makaronu.
DANE TECHNICZNE
Pojemność mieszarki ciasta | 6 + 6 kg |
Wydajność | 25 - 35 kg/h |
Wymiary | 580x650x1580(h) mm |
Moc zainstalowana | 1,3 + 0,75 kW |
Ciężar | 147 kg |