Walcarki ciasta makaronowego 170 i 420 mm
Walcarka ciasta o szerokości walców 170 mm praktyczna i szybka maszyna do walcowania ciasta makaronowego.
Szeroki zakres regulacji rozstawu walców umożliwia uzyskanie wstęgi o dowolnej grubości - również bardzo cienkiej. Solidna konstrukcja walcarki ciasta makaronowego wykonana jest z anodowanego aluminium, wszystkie części mające kontakt z ciastem wykonano ze stali nierdzewnej.
Walcarka ciasta dostępna jest również w wersji o szerokości walców 420 mm - przeznaczonej do walcowania ciasta na pizzę układanego bezpośrednio na blasze.
Do maszyny dostępny jest szereg opcjonalnych przystawek.
DANE TECHNICZNE
Model | 170 mm | 420 mm |
Szerokość wstęgi | 170 mm | 420 mm |
Wymiary | 380x500x420 mm | 630x330x470 mm |
Moc | 900 W | 1100 W |
Ciężar | 50 kg | 106 W |
Dostępne przystawki i moduły
Przystawka do Tagliatelle | Przystawka do ravioli |
Przystawka do makaronu tłoczonego | Przystawka do gnocchi |
Pobierz katalog w formacje PDF