Maszyny do ravioli serii RS
Seria RS to maszyny do ravioli formujące produkt z dwóch wstęg ciasta. Szeroka gama dostępnych wzorów stempli pozwala na produkcję ravioli o różnych kształtach.
Wersje o oznaczeniu RS/TS pozwalają dodatkowo na produkcję tagliatelle i płatów ciast na lasagne.
Maszyny do ravioli wykorzystują gotową wstęgę ciasta do przygotowania której niezbędna jest laminarka.
DANE TECHNICZNE
Model | Szerokość wstęgi | Wydajność ravioli | Wydajność tagliatelle | Moc | Wymiary | Waga |
mm | kg/h | kg/h | kW | cm | kg | |
RS 120 | 120 | 40/60 | - | 0,75 | 70x75x175 | 150 |
RS 160 | 160 | 60/80 | - | 0,75 | 70x75x175 | 170 |
RS/TS 160 | 160 | 60/100 | 50/60 | 0,9 | 70x90x175 | 180 |
RS 250 | 250 | 90/120 | - | 1,1 | 95x115x165 | 215 |
RS/TS 250 | 250 | 90/140 | 80/120 | 1,2 | 75x95x175 | 230 |
Pobierz katalog maszyny w formacie PDF