Maszyny do ravioli serii RS

Maszyna do produkcji ravioli RS

Seria RS to maszyny do ravioli formujące produkt z dwóch wstęg ciasta. Szeroka gama dostępnych wzorów stempli pozwala na produkcję ravioli o różnych kształtach.

Wersje o oznaczeniu RS/TS pozwalają dodatkowo na produkcję tagliatelle i płatów ciast na lasagne.

Maszyny do ravioli wykorzystują gotową wstęgę ciasta do przygotowania której niezbędna jest laminarka.

DANE TECHNICZNE

Model Szerokość wstęgi Wydajność ravioli Wydajność tagliatelle Moc Wymiary Waga
  mm kg/h kg/h kW cm kg
RS 120 120 40/60 - 0,75 70x75x175 150
RS 160 160 60/80 - 0,75 70x75x175 170
RS/TS 160 160 60/100 50/60 0,9 70x90x175 180
RS 250 250 90/120 - 1,1 95x115x165 215
RS/TS 250 250 90/140 80/120 1,2 75x95x175 230

 

 Pobierz katalog maszyny w formacie PDF