Maszyna do makaronu typ P3
Maszyna do makaronu P3 przeznaczona do wyrabiania ciasta i tłoczenia makaronu z dowolnego typu mąki makaronowej w tym z semoliny; maszyna dedykowana do produkcji makaronu krótkiego i wstęgi z ciasta.
Zastosowanie do średniej wielkości produkcji w restauracjach, hotelach, pizzeriach, gastronomii i sklepach ze świeżym makaronem.
Wszystkie części mające styczność z ciastem oraz cała konstrukcja wykonane ze stali nierdzewnej. Mieszadło i ślimak łatwo demontowalne do czyszczenia. Na wyposażeniu wentylator, automatyczny obcinacz z kompletem noży. Szeroki wybór matryc na różne wzory makaronu.
DANE TECHNICZNE
| Pojemność mieszarki ciasta | 3 kg |
| Wydajność | 8 - 10 kg/h |
| Wymiary | 365x500x445(h) mm |
| Moc zainstalowana | 0,7 kW |
| Ciężar | 67 kg |
Akcesoria
![]() |
| Matryce |

