Maszyna do makaronu typ P6
Maszyna przeznaczona do wyrabiania ciasta i tłoczenia makaronu z dowolnego typu mąki makaronowej w tym z semoliny; maszyna dedykowana do produkcji makaronu krótkiego i wstęgi z ciasta.
Zastosowanie do średniej wielkości produkcji w restauracjach, hotelach, pizzeriach, gastronomii i sklepach ze świeżym makaronem.
Wszystkie części mające styczność z ciastem oraz cała konstrukcja wykonane ze stali nierdzewnej. Mieszadło i ślimak łatwo demontowalne do czyszczenia. Na wyposażeniu wentylator, automatyczny obcinacz z kompletem noży. Szeroki wybór matryc na różne wzory makaronu.
DANE TECHNICZNE
Pojemność mieszarki ciasta | 6 kg |
Wydajność | 15 - 18 kg/h |
Wymiary | 400x580x1120(h) mm |
Moc zainstalowana | 1,3 kW |
Ciężar | 130 kg |
Dostępne akcesoria
Matryce | Przystawka do ravioli |
Przystawka do gnocchi | Moduł Multipasta |