Maszyna do makaronu Restaurant manual

Restaurant manual
Wersja z napędem ręcznym


Imperia Restaurant manual to profesjonalna maszyna do przygotowywania makaronu walcowanego w restauracji, barze czy firmie cateringowej. Wykonanie ze stali nierdzewnej, ręcznynapęd oraz zastosowanie wysokiej jakości materiałów i podzespołów zapewnia długotrwałe, niezawodne użytkowanie.

Przygotowanie świeżych płatów ciasta nalasagne czy stosując opcjonalne kasety tnące makaron Simplex Restaurant ( tagliatelle, fettuccine, pappardelle, spaghetti i.t.d. ) jest łatwe i szybkie.
Niezawodny i precyzyjne mechanizm regulacji rozstawu walców pozwala uzyskać 10 różnych grubości wstęgi w zakresie od 0 do 5 mm dzięki temu możliwe jest też przygotowanie ciasta na pierogi czy walcowanie marcepanu w cukierniach.

Prezentacja video maszyny IMPERIA RESTAURANT


Dane techniczne

IMPERIA RESTAURANT MANUAL

Wymiary 30x22x25 cm
Waga 8,8 kg
Regulacja rozstawu walców 0 - 5 mm
Wydajność walcowania max 12 kg/h
Szerokość wstęgi 210 mm


Akcesoria Simplex Restaurant

Simplex Restaurant

Wstecz



Do góry | Odkurzacze przemysłowe | Mapa strony | Kontakt | formularz zapytania
Copyright © 2010 - 2018, ANPA. All Rights Reserved

design by WonderWebWare.com