MASZYNA DO PRODUKCJI MAKARONU TYP P.Nuova

Maszyna do makaronu P.Nuova

P.Nuova

pnuova_tagliatelle Tagliatelle
pnuova_ravioliRavioli
pnuova_gnocchiGnocchi


Idealna maszyna do wykorzystania w restauracjach prowadzących kuchnię włoską. Wbudowana mieszarka ciasta i walcarka. Podstawowa maszyna oprócz wyrobienia ciasta umożliwia wykonanie wstęgi dowolnej grubości np. na lasagne i do wykorzystania jej po zastosowaniu opcjonalnych przystawek do produkcji tagliatelli i ravioli. Inna, opcjonalna przystawka, umożliwia produkcje gnocchi (kopytek).  Możliwe wzory tagliatelli, ravioli i gnocchi na dole strony.


DANE TECHNICZNE

Pojemność mieszarki ciasta

[ kg ]

Wydajność

[ kg/h ]

Szerokść walców

[ mm ]

Wymiary

[ mm ]

Moc zainstalowana

[ kW ]

Ciężar

[ kg ]

prezentacja
video
4 20 170 400x520x630 1,0 62
Opcjonalne przystawki
Wydajność
[ kg/h ]
Ciężar
[ kg ]
Wymiary
[ mm ]
Ravioli 25 19 280x560x300
Tagliatelle 18 9,5 240x245x115
Gnocchi 40 22,5 210x160x270

Pobierz katalog w formacie .pdf



P.Nuova - wyroby.
pnuova_wzory

Wstecz



Do góry | Odkurzacze przemysłowe | Mapa strony | Kontakt | formularz zapytania
Copyright © 2010 - 2018, ANPA. All Rights Reserved

design by WonderWebWare.com