MASZYNA DO PRODUKCJI MAKARONU TYP P6
![]() Maszyna P6 |
![]() |
![]() |
Maszyna przeznaczona do wyrabiania ciasta i tłoczenia makaronu z dowolnego typu mąki i semoliny; maszyna dedykowana do produkcji makaronu krótkiego i wstęgi z ciasta.
Zastosowanie do średniej wielkości produkcji w restauracjach, hotelach, pizzeriach, gastronomii i sklepach ze świeżym makaronem.
Wszystkie części majace
styczność z
ciastem oraz cała konstrukcja wykonane ze stali nierdzewnej. Mieszadła
i ślimak łatwo demontowalne do czyszczenia. Na wyposażeniu wentylator,
automatyczny obcinacz z kompletem noży. Opcjonalne przystawki do
ravioli i gnocchi zwiększają zakres zastosowań maszyny. Szeroki
wybór matryc
na różne wzory
makaronów.
DANE TECHNICZNE
Pojemność mieszarki ciasta
[ kg ] |
Wydajność
[ kg/h ] |
Wymiary
[ cm ] |
Moc zainstalowana
[ kW ] |
Ciężar
[ kg ] |
6 | 15-18 | 400x580x1120 | 1,3 | 130 |
Do góry | Odkurzacze przemysłowe
| Mapa strony
| Kontakt | formularz zapytania
Copyright © 2010 - 2017, ANPA. All Rights Reserved
design by WonderWebWare.com