MASZYNA DO PRODUKCJI MAKARONU TYP P12
![]() Maszyna P12
|
![]() |
![]() |
Maszyna przeznaczona do wyrabiania ciasta i tłoczenia makaronu z dowolnego typu mąki i semoliny; maszyna dedykowana do produkcji makaronu krótkiego i wstęgi z ciasta.
Zastosowanie do średniej wielkości produkcji w restauracjach, hotelach, pizzeriach, gastronomii i sklepach ze świeżym makaronem.
Wszystkie części majace styczność z ciastem oraz cała konstrukcja wykonane ze stali nierdzewnej. Mieszadła i ślimak łatwo demontowalne do czyszczenia. Na wyposażeniu wentylator, automatyczny obcinacz z kompletem noży. Opcjonalne przystawki do ravioli i gnocchi zwiększają zakres zastosowań maszyny. Szeroki wybór matryc na różne wzory makaronów.DANE TECHNICZNE
Pojemność mieszarek ciasta
[ kg ] |
Wydajność
[ kg/h ] |
Wymiary
[ cm ] |
Moc zainstalowana
[ kW ] |
Ciężar
[ kg ] |
prezentacja video |
6 + 6 | 25-35 | 550x580x1550 | 1,3 + 0,75 | 150 |
Do góry | Odkurzacze przemysłowe
| Mapa strony
| Kontakt | formularz zapytania
Copyright © 2010 - 2017, ANPA. All Rights Reserved
design by WonderWebWare.com