Linia do produkcji lasagni



Lasagne

Linia zestawiona przy założeniu następujących parametrów:

  • max wydajność 1800 szt tacek o wadze 0,5 kg lub 900 tacek o wadze 1 kg.
  • Każda tacka zawiera 5 warstw ciasta o wym 120x160 mm dla tacek 0,5 kg, 140x190 dla tacek 1 kg.
  • Waga 1 m. kw. Ciasta surowego 1 kg.
  • Założony czas gotowania 120 sek.
  • Kompozycja tacki: beszamel, ciasto, sos bolognese, ciasto, sos bolognese, ciasto, sos bolognese, ciasto, sos bolognese, ciasto, sos bolognese, beszamel, ser. ( Zmiana kompozycji pociąga za sobą zmianę linii a co za tym idzie i ceny. Możliwość dozowania automatycznego sera zależy od jego jakości ).
Linia składa sie z nastepujących sekcji:
  • Sekcja przygotowania i gotowania wstęgi ciasta
  • Sekcja gotowania i schładzania
  • Sekcja konfekcjonowania tacek
Linia do lasagne

Przygotowanie i gotowanie wstęgi ciasta

Linia do lasagne

Konfekcjonowanie tacek

Wstecz



Do góry | Odkurzacze przemysłowe | Mapa strony | Kontakt | formularz zapytania
Copyright © 2010 - 2017, ANPA. All Rights Reserved

design by WonderWebWare.com