Laminarki formujące wstęgę ciasta typ A250, 500, 540, 600

Laminarka umożliwia uplastycznienie ciasta i wykonanie z niego wstęgi o grubości 5 mm i szerokości 250, 500, 540 lub 600 mm. Wstęga podawana jest transporterem w pobliże wlotu następnej maszyny w ciagu technologicznym np: formierki uszek i pierogów. Maszyna wyposażona jest w fotokomórkę sterującą falownikiem co zapewnia bezobsługowe podawanie wstęgi z laminarki bez konieczności nadzoru ze strony pracownika.

Oprócz powyższych laminarek oferujemy też laminarki (zarówno standard jak i z mieszarką ciasta ) do wstęgi o szerokościach 160, 250 i 320 mm dedykowane do współpracy z krajalnicami makaronu walcowanego.

Laminarka A500

Laminarka standard

Laminarka_A250_DV
Laminarka A250 zintegrowana z mieszarką

DANE TECHNICZNE

Typ Szerokość wyrabianej wstęgi

[ mm ]

Grubość wstęgi

[ mm ]

Wymiary

[ cm ]

Moc zainstalowana

[ kW ]

Waga

[ kg ]

A250 250 5 155x110xh170 4,1 900
A500 500 5 180x110xh170 5,1 1200
A540 540 5 184x110xh170 5,1 1250
A600 600 5  190x110xh170  5,1 1300
Laminarki zintegrowane z mieszarką  -  prezentacja video
Typ Pojemność wanny + mieszarki
[ kg ]
wstęga
grubość/szerokość
[ mm/mm ]
wymiary
[ cm ]
Moc zainstalowana
[ kW ]
Waga
[ kg ]
A160DV 40 + 40 5/160 100x140xh150 4,0 480
A250DV 65 + 65 5/250 150x140xh150 6 650
A320DV 65 + 65 5/320 160x140xh150 6 750

Wstecz



Do góry | Odkurzacze przemysłowe | Mapa strony | Kontakt | formularz zapytania
Copyright © 2010 - 2018, ANPA. All Rights Reserved

design by WonderWebWare.com